Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Timaru CristinaTimaru CristinaTimaru Cristina
Timaru Cristina

Timaru Cristina

Domenii: Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Imobiliare, Executare Silita, Drept Comercial, Drept Civil, Proprietate Intelectuala.
Locatie: Bucuresti - Sector 3.

Cabinetul nostru isi desfasoara activitatea cu preponderenta in domeniul dreptului civil si comercial. Oferim pentru clientii nostri o gama larga de asistenta juridica si consultanta de specialitate, o parte dintre acestea le gasiti la serviciile juridice oferite.

Clientii nostri au solicitari diferite, fie numai pentru consultanta orara fie sub forma unui abonament. Reprezentam clientii atat in instantele de judecata, la negocierile cu clientii cat si in fata altor terti cu care acestia au relatii contractuale.

Domeniul comercial este un domeniu adresat unui numar restrans de persoane fizice si juridice. Se poate considera ca suntem in aria de activitate a dreptului comercial cand una dintre parti este o persoana juridica sau o persoana fizica desfasoara in mod constant fapte de comert.

Biroul nostru vine in intampinarea clientilor in rezolvarea problemelor juridice de natura comerciala.

Biroul nostru se ocupa de infiintare societati comerciale la Oficiul National al Registrului Comertului.

In etapa initiala se poarta o discutie cu avocatul specializat in cadrul careia clientului i se aduc la cunostinta elemente necesare si indispensabile in vederea infiintarii unei societati comerciale.

Clientul va fi informat cu privire la:

  • Actul constitutiv, clauze, cvorum pentru adoptarea hotararilor, elemente care deroga de la Legea 31/1990 privind societatile comerciale;
  • Capitalul social, minimul necesar pentru tipul de societate agreat de client, modalitatile de majorare si reducere a acestuia;
  • Sediul social – tipul de contract care se incheie cu proprietarul spatiului, perioada si clauzele esentiale ale acestui contract, semnificatia sediului social pentru o firma;
  • Cazurile de dizolvare ale societatii, efectele neintelegerilor dintre asociati, retragerea/excluderea unui asociat, cesiunea partilor sociale catre ceilalti participanti in firma sau catre terti;
  • Durata infiintarii societatii de la semnarea contractului de asistenta juridica si pana la emiterea certificatului de inmatriculare de catre Oficiul National al Registrului Comertului;
  • Taxele aferente inmatricularii.

 

La acest moment piata dreptului muncii este in continua crestere si expansiune, motivul fiind si modificarea constanta a legislatiei in domeniu, care tinde sa se adapteze nevoilor existente pe piata muncii.

Contribuim in prevenirea litigiilor si garantarea indeplinirii obligatiilor intre partile contractante.

Prin consultanta de specialitate oferita de biroul nostru atat angajatorii cat si angajatii sunt informati si inteleg care sunt obligatiile fiecaruia si de asemenea carea sunt consecintele nerespectarii lor.

Contractele personalizate incheiate de avocati adapteaza clauzele acestora la specificul activitatii clientului nostru. Principiul este acela ca o clauza este buna daca isi gaseste aplicabilitate.

CRISTINA TIMARU este avocatul coordonator

Membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2006 a absolvit in cadrul Universitatii Titu Maiorescu Facultatea de drept in anul 2002, precum si Masterul “Cariera Judiciara” in cadrul Universitatii Nicolae Titulescu in anul 2009.

 

Formular Contact