Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

 

Bine ati venit pe portalul de avocati best-lawyers (“site-ul”). Site-ul este detinut si operat de GREEN SQUARE SRL (“societatea”).

 

Utilizarea site-ului si continutul acestuia se vor face cu respectarea urmatoarelor conditii de utilizare. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii. Nu trebuie sa acceptati termenii si conditiile. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile va rugam sa iesiti de pe site si sa nu utilizati sau accesati continutul acestuia. Prin continuarea folosirii site-ului va acordati acceptul asupra termenilor si conditiilor afisate aici.

 

Societatea isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica si/sau retrage, in parte sau in intregime, termenii si conditiile.

 

Societatea poate inchide site-ul si/sau modifica aspectul sau, structura si disponibilitatea serviciilor pe site, fara a fi nevoie de a va anunta in prealabil. Prin urmare, nu veti avea nici o pretentie sau cerere de despagubire din partea societatii. Utilizarea site-ului si continutul acestuia sunt disponibile ca atare fara nici o obligatie sau responsabilitate din partea societatii. Utilizarea  site-ului si continutul acestuia se fac pe responsabilitatea Dvs. exclusiva si deplina. Societatea nu garanteaza actualizarea continutului in orice moment.

 

Societatea nu doreste si nu este interesata sa primeasca de la Dvs. informatii confidentiale sau protejate de orice drepturi. Prin urmare, orice informatii veti furniza societatii prin intermediul site-ului sau prin orice alt mijloc in scopuri publicitare vor fi considerate si tratate ca informatii neconfidentiale si neaparate de drepturi. Luati la cunostinta ca prin trimiterea materialelor cu scop publicitar societatii, veti acorda societatii dreptul, nelimitat in timp, de a afisa, copia, reproduce, distribui si folosi continutul de informare in orice alt scop. Aceasta inseamna ca nu aveti dreptul, in viitor, la orice plata sau despagubire pentru continutul oferit societatii.

 

Proprietate Intelectuala

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea societatii si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Toate drepturile de autor si de proprietate intelectuala, precum si orice parte a acestui site, sunt interzise de a fi folosite in public, copiate, multiplicate, transferate, reproduse sau dezvaluite catre terti. Pentru orice utilizare de continut aveti nevoie de acordul in scris din partea societatii. Site-ul este pentru uz personal si nu in scopuri comerciale.

 

Garantii si Limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

Societatea nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.

Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Societatea isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Societatea nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

Societatea isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Societatea nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestuia.

 

Continut Economic

Societaea nu isi asuma nici o raspundere, de orice fel, si nu asigură nici o garantie cu privire la orice actiune a utilizatorului referitoare la accesarea si/sau utilizarea link-urilor si/sau reclamelor afisate pe site, acest lucru facandu-se pe propria raspundere si pe riscul utilizatorului.

 

Link-uri si Publicitate

Societatea nu garanteaza ca toate link-urile si reclamele afisate pe site sunt intacte, de incredere si actualizate. Societatea nu raspunde pentru orice daune cauzate de utilizarea site-ului indiferent daca sunt daune directe sau indirecte.

 

Incetarea Utilizarii si Despagubiri

Societatea isi rezerva dreptul, la discretia sa, sa intrerupa activitatea oricarui utilizator al site-ului in cazul in care nu respecta una sau mai multe dintre conditiile de utilizare prezentate aici.  Societatea, la discretia sa, are dreptul sa dezvaluie numele si datele cunoscute despre utilizator in cazul in care acestea sunt cerute de catre o autoritate sau de catre o alta persoana fizica ori juridica, in conditiile legii.

Cel care incalca acesti termeni si conditii va despagubi societatea pentru orice deteriorare sau pierdere rezultata din incalcare, inclusiv pentru onorariile avocatilor si cheltuielile de judecata.

 

Utilizarea de Informatii si Trimiterea de Materiale Promotionale, email si SMS

Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca societatea are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la utilizator, rezultate in urma utilizarii serviciului de catre utilizator, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

a. pentru a fi transmisa avocatilor inregistrati pe site in vederea realizarii contactului dintre utilizator si avocat;

b. pentru utilizarea acestor date de catre societate in scopuri de vanzari si marketing;

c. in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

d. societatea poate oferi informatia colectata de la utilizator si altor furnizori de servicii sau produse, inclusiv avocatilor inregistrati pe site, care, in opinia societatii, ar putea prezenta interes pentru utilizator.

Prin utilizarea site-ului va dati consimtamantul de a primi informatii prin email si/sau SMS si/sau prin alte mijloace de comunicare furnizate de pe portalul best-lawyers si din partea avocatilor/firmelor de avocatura inscrise pe site.

Best-lawyers poate transmite informatiile catre o terta parte si/sau reprezentantul sau, pentru a va trimite materiale publicitare, prin email, SMS sau alte mijloace de comunicare completate de Dvs. in vederea ofertarii de alte servicii.

In caz ca nu doriti sa primiti materiale promotionale asa cum este descris mai sus, va rugam sa contactati in scris best-lawyers si sa cereti eliminarea din baza de date.

Utilizatorul persoana fizica a acestui site are drepturile conferite de Legea nr. 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel: dreptul persoanei vizate la informare, dreptul la acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a se adreseze justitiei, dreptul sa faca plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 

Pentru orice intrebare cu privire la utilizarea site-ului puteti contacta administratorul site-ului: webmaster@best-lawyers.ro.

 

Va uram utilizare placuta.

Formular Contact
Leonte Oana MadalinaYour Ad Here