Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Toader si AsociatiiToader si Asociatii
Toader si Asociatii

Toader si Asociatii

Domenii: Prejudicii, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Codul Rutier, Imobiliare, Executare Silita, Drept Penal, Drept Comercial, Drept Civil, Drept Administrativ, Proprietate Intelectuala, Mediere si Arbitraj, Creante de Asigurare si Pagube Materiale, Protectia Consumatorului.
Locatie: Bucuresti - Sector 1.

Societatea de avocatura "Toader si Asociatii" ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie (judecatorie pana la ICCJ). Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept international. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, infiintare firme, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare.

 

Ati avut o mare inspiratie sa accesati site-ul nostru! Aici veti gasi rezolvarea problemelor dumneavoastra juridice, sfaturi competente in materie de drept si nu in ultimul rand confidentialitatea de care consideram ca trebuie sa va bucurati!

 

Daca va adresati Societatii de Avocati "Toader si Asociatii" aveti posibilitatea de a opta pentru programul "AVOCATUL FAMILIEI" sau pentru programul de consultanta speciala pentru firma dvs. In ambele situatii veti beneficia de servicii de inalt profesionalism a Societatiilor si Cabinetelor de Avocati cu care colaboram, iar, in aceasta structura clientela proprie a Societatii va beneficia si de mari reduceri de onorarii in cadrul proceselor, precum si credit in activitatea de consultanta permanenta. Pentru mai multe detalii accesati programul "AVOCATUL FAMILIEI", al carui mentor este Societatea "Toader si Asociatii", marca inregistrata la OSIM.

 

Mentorul Societatii noastre - Avocat Ionela Toader-Georgescu a parcurs de-a lungul carierei incepute in 1979 toate tipurile de procese, inclusiv ralierea la sistemul international dupa anul 1989, regasindu-se din 1990 Avocat consultant pe site-ul Consulatului S.U.A. la Bucuresti. De asemenea, procesele cu rezonanta internationala nu s-au oprit aici, ci tocmai la Strasbourg, curte in fata careia au fost reprezentate interesele cetatenilor romani.

 

De altfel, mentorul Societatii noastre a reprezentat si reprezinta in continuare una dintre cele mai mari Case de licitatie- obiecte de arta din Europa inca de la inffintarea sa in 1990, Avocat Ionela Toader-Georgescu, fiind unul dintre membrii fondatori ai Casei de licitatie "ALIS". Aceasta este doar una dintre firmele cu nume rezonante pe care o asistatam si reprezentam de-a lungul aniilor.

 

Printre asociati se numara Avocat Oana Toader-Plugariu, in prezent avocat colaborator si la postul Avocat Tv, specializata in Dreptul Afacerilor, consultanta comerciala, titulara diplomei de masterat in acest domeniu si Avocat Andrei Dima, asociat in cadrul Societatii, specializat in Drept Penal, detinatorul diplomei de Master in Stiinte Penale.

Ceilalti asociati si colaboratori inclusiv Cabinete Asociate pot prelua in cadrul Societatii "Toader si Asociatii" problemele dvs., pe care le vom rezolva cu promptitudine si la nivelul celor mai inalte asteptari.

 

Colaboram cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, Banci.

 

Credem ca vom reusi sa acoperim in acest fel o paleta larga in probleme juridice, inclusiv pledoarii rezonante pentru dumneavoastra.

Formular Contact