Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Opris Larisa

Opris Larisa

Domenii: Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Imobiliare, Executare Silita, Drept Penal, Drept Comercial, Drept Civil, Proprietate Intelectuala.
Locatie: Bucuresti - Sector 2.

Membru al Baroului Bucuresti incepand cu anul 2003 a absolvit in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de drept in anul 2001, precum si Masterul “Integrare Europeana” in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir in anul 2006.

 Cabinetul de Avocat Larisa Opris va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica, clientii beneficiind de un raspuns prompt, onest si profesionist.

 Cabinetul de Avocat Larisa Opris isi desfasoara activitatea cu preponderenta in domeniul dreptului civil si comercial. Cabinetul ofera clientilor o gama larga de asistenta juridica si consultanta de specialitate, fie numai pentru consultanta orara fie sub forma unui abonament.

 Cabinetul este specializat pe diferite domenii, dupa cum urmeaza : 

  • Drept comercial (concilieri directe, somatii de plata, actiuni comerciale, recuperari debite prin toate formele legale, conventii/negocieri/rezilieri comerciale, redacatare si revizuire contracte comerciale – de vanzare cumparare, inchiriere, leasing, asociere in participatiune, escrow, franciza comision, imprumut, inchiriere, distributie, novatie, ipoteca, achizitii, consultanta, confidentialitate, etc. si in versiuni bilngve ro-engleza ; ro-franceza);
  • Executare silita a hotararilor judecatoresti si a altor titluri executorii; initiere, mentinere legatura cu executorii judecatoresti), Litigii cu profesionisti (contracte de leasing contestatii la executare, intampinari, recursuri – asistenta si reprezentare juridica), Procedura Insolventei, Recuperari debite (Somatii de plata/Ordonante de plata), Cesiuni de creanta ;
  • Redactare actiuni, intampinari, cereri reconventionale, contestatii, plangeri, formularea de cai de atac ordinare si extraordinare, somatii, ordonante de plata, notificari s.a.
  • Reprezentare/asistenta clienti in instanta. Urmarirea dosarelor pe rolul instantelor, formularea de rapoarte zilinice/saptamanale/lunare cu privire la evolutia cauzelor, consultanta pe marginea dosarelor, formularea de opinii legale.
  • Drept societar (Constituire societati – intocmire documentatie necesara, modificare sediul social, deschidere punct de lucru, schimbare obiect de activitate, numire/revocare/schimbare administrator, marire de capital social prin aport in natura si in numerar, cesiune actiuni) si guvernanta corporativa (Participare la sedintele Consiliului de Administratie, redactarea Procesului Verbal si a Hotararii Adunarii Generale Ordinare /Extraordinare a Asociatilor, efectuarea demersurilor de publicitate atat pentru organizarea Adunarii cat si pentru publicarea Hotararii Adunarii Asociatilor).
  • Drept civil (notificari, nulitate contracte, (ante)contracte civile, imprumuturi, mosteniri, litigii de Carte Funciara, evacuari etc.) ;
  • Dreptul familiei (divorturi, inclusiv internationale, partaj de bunuri comune, pensii alimentare, incredintare minori, stabilirea si tagaduirea paternitatii, adoptie etc.) ;
  • Drept penal (loviri, violenta in familie, incalcarea regulilor de circulatie - circularea fara permis de conducere valabil, sub influenta bauturilor alcoolice, cu auto neinmatriculat, accidente cu raniti, alte infractiuni etc.) ;

 

Cabinetul ofera asistenta si consultanta juridica in vederea obtinerii diverselor autorizatii de la autoritatile publice sau ministere, in fata notarilor publici, expertilor judiciari, agentiilor imobiliare cu ocazia incheierii contractelor de vanzare cumparare, in fata bancilor ori in fata altor persoane juridice sau fizice, dupa caz, etc.

Serviciile de consultanta si asistenta juridica va sunt oferite atat in limba romana, cat si in limba engleza si franceza.

Va multumim pentru increderea acordata.

 

 

Formular Contact