Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Matei Daniela Silvia
Matei Daniela Silvia

Matei Daniela Silvia

Domenii: Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Imobiliare, Executare Silita, Drept Comercial, Drept Civil, Proprietate Intelectuala.
Locatie: Bucuresti - Sector 2.Despre noi


Cerintele dumneavoastra includ accesul rapid si facil la consultanta legala si manageriala perfect adaptata climatului economic romanesc. In intampinarea acestor cerinte noi venim cu o oferta de servicii prestate la inalte standarde de profesionalism.


Oferta noastra se adreseaza in primul rand oamenilor de afaceri, carora le vom propune solutii manageriale inspirate din practica occidentala, dar adaptate cerintelor legale, contabile si fiscale locale.


Specilistii nostri imbina armonios cunostintele tehnice si practica occidentala cu experienta locala si au o viziune integrata asupra problemelor de afaceri, tratandu-le in acelasi timp din punct de vedere legal, fiscal si contabil. Noi consideram ca ideile de structurare a afacerii trebuie sa porneasca de la management pe criterii de eficienta si rentabilitate economica, adaptarea acestor idei la cerintele legislatiei economico - financiare fiind datoria consultantului. Climatul economic si institutional romanesc este categoric perfectibil, dar neajunsurile acestuia nu justifica indrumarea firmelor catre respectarea nemijlocita a legii interpretate ad litteram in dauna rentabilitati si eficientei economice.

 

Serviciile noastre includ consultanta in dreptul societatilor comerciale, dreptul muncii, drept civil, contracte comerciale, reprezentare in fata instantelor de judecata.

 

Avocati

 

Matei Daniela Silvia – avocat titular

Avocat din anul 2000 in cadrul Baroului Bucuresti.

Competente: dreptul societatilor comerciale, dreptul muncii, drept civil, contracte comerciale, reprezentare in fata instantelor de judecata

Limbi straine: engleza

Formular Contact