Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Leonte Oana Madalina

Leonte Oana Madalina

Domenii: Prejudicii, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Codul Rutier, Imobiliare, Executare Silita, Drept Penal, Drept Comercial, Drept Civil, Proprietate Intelectuala, Creante de Asigurare si Pagube Materiale.
Locatie: Bucuresti - Sector 6.

"Leonte Oana Madalina a pus bazele unui Cabinet de avocat, conştienta de faptul ca prin deschiderea catre oameni, prin contactul nemijlocit cu acestia, precum si printr-o maleabilitate in a raspunde promt exigentelor clientilor, gratie unui program de lucru flexibil, poate deveni un pion important in stabilirea unui echilibru de forte, atat intre justitiabilii aflati în litigiu, cat si intre acestia si judecator.

 

 Societatea in care traim este profund ancorata intr-o continua schimbare, in care conflictele dintre indivizi se solutionează, in cele din urmă, in fata instantei. Cu toate acestea, de multe ori dreptatea poate fi de partea ambelor parti sau poate fi scoasa la iveala doar prin justitie. Oamenii trebuie sa inteleaga si sa invete rolul justitiei in societate si, mai ales, faptul ca ajutorul unui avocat este inevitabil si absolut necesar.

 

Cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina isi are sediul in Bucuresti si isi desfasoara activitatea atat pe raza Municipiului Bucuresti, cat si in Judetul Ilfov, avand specializari in dreptul Familiei, dreptul Muncii, drept Civil, drept Penal, drept Comercial.

 

Serviciile practicate de cabinetul de avocat Leonte Oana Madalina sunt foarte variate. In cazul persoanelor juridice, incepand de la infiintarea societatilor comerciale, cu atestarea de catre avocat a actelor necesare, inscrierea mentiunilor la Registrul Comertului, pana la consultanta in domeniul dreptului civil si, nu in ultimul rand, asistarea si/sau reprezentarea acestora in fata instantelor de judecata de pe intreg teritoriul tarii.


Pentru persoanele fizice, serviciile acopera in special gama relatiilor de familie, divort, incredintare minori, partaj, dar si cu privire la relatiile sociale reglementate de Codul Civil - mostenire, revendicare, achizitii si/sau vanzari imobiliare."

Formular Contact