Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Ionescu si Trifan

Ionescu si Trifan

Domenii: Prejudicii, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii, Codul Rutier, Imobiliare, Executare Silita, Drept Penal, Drept Comercial, Drept Civil, Drept Administrativ, Proprietate Intelectuala, Mediere si Arbitraj, Drept Financiar - Fiscal, Creante de Asigurare si Pagube Materiale, Protectia Consumatorului.
Locatie: Mures.

 

Societatea Civila de Avocati Ionescu si Trifan este membra a Baroului Mures din anul 2011.

 

Am decis infiintarea acesteia, din dorinta de a oferi clientilor nostri, persoane fizice si juridice romane sau straine, servicii de asistenta juridica si reprezentare de inalta calitate.


Experienta de peste 15 ani in domeniul juridic si profesionalismul de care fiecare membru al echipei noastre da dovada in desfasurarea activitatii ne pun in masura sa va aparam interesele cu raspundere si loialitate.

Punctele forte ale casei de avocatura se bazeaza pe mai multe atuuri : echipa si competenta juridica a fiecarui membru in primul rand, dar si reactivitatea si disponibilitatea bazate pe o cunoastere aprofundata a mediului juridic.  

Aproape de clienti, sensibili la preocuparile lor economice, dezvoltam o paleta globala de servicii juridice, care se bazeaza pe diferiti poli de competenta.

Experienta partenerilor si colaboratorilor casei de avocatura Ionescu si Trifan ne permite sa oferim servicii de consultanta, negociere, redactare acte, asistenta si reprezentarea clientilor in fata unor instante judecatoresti si/sau a altor autoritati si nu numai , in cele mai variate ramuri ale dreptului.

 

Activitatea casei noastre de avocatura este inainte de toate bazate pe doua domenii forte:

Dreptul contenciosului administrativ fiscal

Dreptul penal

 

Alaturat acestor domenii, va putem oferi consultanta, asistenta si reprezentare in oricare dintre urmatoarele ramuri ale dreptului, si nu numai :

 

Dreptul civil

Dreptul comercial

Dreptul muncii

Formular Contact