Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Contacteaza avocatul folosind formularul alaturat fara niciun fel de obligatie
Cunescu, Balaciu & Asociatii

Cunescu, Balaciu & Asociatii

Domenii: Imobiliare, Proprietate Intelectuala.
Locatie: Bucuresti - Sector 4.


Înfiinţata in 1996, societatea noastră de avocaţi a devenit un pilon important de susţinere si dezvoltare a afacerilor si a mediului de afaceri din România si din străinătate. Suntem o echipa de avocaţi entuziaşti, bine pregătiţi profesional, cu specializări în domeniu şi cu vastă experienţă, care ne permit să abordăm cu flexibilitate problemele clienţilor şi să le oferim cele mai eficiente soluţii integrate de afaceri.

 

Activitatea noastra este dedicata succesului in afaceri al clientilor nostri: societati comerciale cu capital romanesc si/sau strain, companii multinationale, investitori locali si straini, institutii publice, asociatii, fundatii etc.

Serviciile noastre se materializeaza in asistenta juridica, consultanta, litigii, reprezentare si/sau solutii integrate de afaceri abordate juridic.


ECHIPA:

Alina Anca BALACIU
Partener, fondator din anul 1996.

Experienta in: dreptul societatilor comerciale si dreptul afacerilor; regimul investitiilor; drept comercial; drept civil; mari proiecte de constructii. Contributii active la elaborarea actelor normative in sfera legislatiei societatilor comerciale din Romania. 
Limbi straine: franceza, engleza.

Beatrice ONICA JARKA
Partener, din anul 1997.

Experienta in toate aspectele de drept comercial si dreptul afacerilor (inclusiv fuziuni si achizitii), mass-media si publicitate, parteneriat public-privat, achizitii publice, dreptul Internetului; dreptul proprietatii intelectuale; consilier de proprietate industriala; 

Dinu PETRE
Partener, din anul 1999.
Avocat coordonator din 2003.

Experienta ca avocat in toate aspectele de drept comercial din Romania, in drept fiscal, leasing si institutii financiare nebancare, drept administrativ; avocat in cazuri de arbitraj comercial international, consilier de proprietate industriala; specializat in Comert International si dreptul afacerilor, drept comunitar si Organizatii de Comert Mondial, dreptul Arbitrajului Comercial International - Institutul TMC ASSER Haga, Olanda 
Limbi straine: engleza, franceza.

Monica Badescu
Partener, din anul 2002.

Consilier juridic si avocat cu o practica bogata in domeniul dreptului comercial din Romania, dreptului civil, fiscal, al transporturilor; consilier de proprietate industriala; cunostinte de specialitate si experienta in domeniul reglementarilor interne si internationale (FIDIC – conditii contractuale) in sfera constructiilor; specializare in Comert International si dreptul afacerilor, drept comunitar si Organizatii de Comert Mondial, dreptul Arbitrajului Comercial International - Institutul TMC ASSER Haga, Olanda. 
Limbi straine: engleza, italiana.

Radu Cristian MITESCU
Partener, din anul 2008.

Experienta si practica in: drept comercial roman, drept civil, drept administrativ; acorda asistenta juridica si consultanta, negociaza si elaboreaza contracte civile si comerciale sau alte documente legale; reprezinta clientii in instanta. 
Limbi straine: engleza.

Marius Pantea
Partener, din anul 2012.

Experienta in domeniul dreptului corporatist, proceduri de due diligence, litigii din sfera dreptului afacerilor (recuperare creante importante, litigii corporatiste, proceduri de insolventa, litigii privind rezilierea si interpretarea contractelor), precum si litigii de drept civil (exproprieri). Consultanta si asistenta in proceduri de Arbitrajului comercial international, dar si in litigii arbitrale nationale. 
Limbi straine: engleza, italiana, franceza.

Alexandru Simon
Partener, din anul 2012.

Avocat cu peste 10 ani experienta in domeniul juridic, s-a alaturat echipei Cunescu, Balaciu & Asociaţii din iunie 2008, fiind specializat în litigii şi arbitraj, aspecte de drept comercial, drept corporatist, dreptul transporturilor, proceduri achiziţii publice. 
Limbi straine: engleza, italiana, franceza.

Raluca Botea
Avocat asociat.

Avocat asociat senior in cadrul Cunescu, Balaciu & Asociatii din iunie 2008, cu 9 ani experienta in elaborarea contractelor, în special a celor din domeniul dreptului civil şi dreptului comercial; experienta si practica in domeniul dreptului comercial si dreptul afacerilor, proceduri de achizitii publice, proceduri de due diligence, drept societar, concurenta neloiala, leasing si societati financiare nebancare; avocat in litigii civile, comerciale si spete de arbitraj comercial. 
Limbi straine: franceza, engleza.

Alexandra Ologu
Avocat asociat.

Avocat asociat senior in cadrul Cunescu, Balaciu & Asociatii din septembrie 2008, cu 3 ani experienţă în drept societar, drept comercial, redactare contracte, drept fiscal şi proceduri de arbitraj. Masterat Profesional II – Afaceri Europene şi Internaţionale - Universitatea Paris I Pantheon Sorbonne; membră a Young Arbitration Forum, şi a Young International  Council of Commercial Arbitration. 
Limbi straine: engleza, franceza.

Elena Cristina Dumitrescu
Avocat asociat.

Avocat asociat senior in cadrul Cunescu, Balaciu & Asociatii din aprilie 2011, cu 3 ani experienţă in domeniul dreptului comercial, proprietate industriala si intelectuala – in special protecţia programelor pentru calculator - si Certificat OMPI Proprietate Intelectuala. 
Limbi straine: engleza, franceza, italiana.

Iulia Adriana Roxana Scurt 
Avocat asociat.

Avocat asociat senior in cadrul Cunescu, Balaciu & Asociatii din august 2011, cu 6 ani experienţă în domeniul dreptului civil, dreptului fiscal, dreptului muncii, imobiliar, al proiectelor de due diligence şi al transferurilor de active/acţiuni, negociere şi redactare contracte de diverse tipuri, comerţ electronic. 
Limbi straine: germana, engleza, franceza.

Dimitrie Cartu 
Avocat asociat.

Avocat în cadrul Cunescu, Balaciu & Asociaţii din anul 2009, după perioada de stagiu efectuată în cadrul Cunescu, Balaciu & Asociaţii începând din iulie 2007, cu peste 3 ani experienţă în domeniul litigiilor. 
Limbi straine: engleza.

Monica Horhoianu
Avocat asociat.

Avocat în cadrul Cunescu, Balaciu & Asociaţii din anul 2009, după 6 luni de practică efectuată la Cunescu, Balaciu & Asociatii în 2009, cu peste 3 ani experienţă în elaborarea contractelor, drept corporatist şi due diligence. 
Limbi straine: engleza, spaniola.

Bogdan Buzuleac
Avocat asociat.

Avocat asociat în cadrul Cunescu, Balaciu & Asociaţii din mai 2011, cu peste 4 ani experienţă în domeniul litigiilor. 
Limbi straine: engleza.Formular Contact