Completeaza-ti datele de contact si revenim noi.
Publicitate

Programul de promovare best-lawyers:

 

      Portalul de avocati aduna la un loc toti avocatii din Romania si ofera toate informatiile necesare cautatorului in vederea contractarii avocatului relevant. Practic, un motor de cautare specializat pe servicii juridice.

 

Folositorii site-ului best-lawyers sunt evidentiati si definiti “clientela in cautare de servicii de avocatura/reprezentanta legala”

 

Portalul a fost conceput urmare unui proces de analizare profunda pentru a oferi cautatorului online o metoda simpla si curata de a gasi un avocat potrivit si totodata asigurand un contact de cea mai buna calitate pentru avocati.

Publicitatea este publicitate tintita dupa domeniul de activitate si zona geografica, astfel asigurand potentialului client posibilitatea de a gasi serviciul cautat optim.

 

Fiecare avocat care se promoveaza pe best-lawyers, primeste un mini-site in care isi poate prezenta informatiile generale privind domeniul de activitate, experienta si vechimea in domeniu, poze, articole, simulari de cazuri, etc. Aditional, va punem la dispozitie o interfata de control si management al initiativelor (lead-uri) in care puteti urmari si arhiva datele de contact.

 

Acum este momentul de a va alatura echipei noastre si a profita de platforma de advertising de cea mai buna calitate. Completati-va datele de contact si unul din reprezentantii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp.

Formular Contact
Avantaje
  • Clientela Potentiala: Toti cei care cauta avocat/servicii juridice online 
  • Promovare Tintita: best-lawyers este divizat in domenii, sub-ramuri, zona geografica 
  • Publicitate Masurabila: Achitati doar pentru clientii interesati. Interfata de control la dispozitia Dvs. 
  • Date de Contact Reale: Toate datele in formularul de contact sunt obligatorii. 
  • Mini-Site/pagina web fiecarui avocat: Informatii generale, domeniu de activitate, specialitate, zona acoperita, articole, simulari de caz, sfaturi utile, poze, etc.